Arany pántos vibrációs bugyi

Arany péniszgyűrűk

Tartalom

  A csomagolás ajándékként is alkalmas Az elem része a csomagolásnak Termékleírás Ezt az elegáns vibrátort aranyozott kivitelben mintha csak a diszkrét örömszerzéshez tervezték volna. Ez a luxus kivitelezésű Rock Off töltény formájú vibrátor összesen 7-féle vibrációt és pulzációt rejt magában, amelyeket az alján arany péniszgyűrűk gomb megnyomásával vezérelhet.

  ha egy srác elveszítette az erekcióját legjobb erekciós tabletták

  A diszkrét mérete ellenére nagyon erős motort rejt magában! A vibrátor sima felületű, és alkalmas a csikló, a mellbimbók vagy az anális nyílás külső izgatásához, de belső hüvelyi stimulálásra is használhatja.

  folyadék jön ki erekció esetén merülés lesz-e a kasztrálás után

  A Rock Off töltény teljesen vízálló, így nemcsak a zuhany alatt játszadozhat vele, hanem akár a víz alá merülve is kényeztetheti magát. Az aranyozott töltényt tökéletesen kiegészíti az elegáns csomagolás, ezért erotikus ajándéknak is tökéletesen megfelel. Az első használat előtt távolítsa el a papírt a táprekeszből, amely az akkumulátor és motor érintkezésének megakadályozására szolgál szállítás közben.

  pénisz menü hogyan lehet gerjeszteni egy srácot az erekcióval

  Síkosító és karbantartás Csak vízbázisú síkosítót használjon. A szilikon síkosító károsítja a szilikon anyagú erotikus játékok felületétét.

  ha a pénisz gyorsan leesik urethritis erekcióval

  Javasoljuk, hogy használat előtt és után a tisztításához erotikus segédeszközökre alkalmas fertőtlenítőt használjon. A sima felületek meleg szappanos vízzel is fertőtleníthetők. Az elem része a csomagolásnak.

  orgazmus merevedés nélkül hogyan lehet növelni az erekciót 59 éves korban