Amikor a kutya megerőszakolja a gazdi lábát….

Erekciós tacskók, Miért teszik ezt a kutyák?

Tartalom

  Az édesanya perel, és igazságot követel.

  erekciós tacskók

  A nő igazságot követel, és vissza szerezné kapni egyhetesen elhunyt fia maradványait. Lydia Reid még ben, Edingburgban szülte meg kisfiát, Garyt, aki azonban egyhetes korában elhunyt.

  erekciós tacskók

  erekciós tacskók Erekciós tacskók nő már ekkor gyanította, hogy nem stimmel valami, a kórházban ugyanis megmutatták neki halott gyermekét, egy szőke hajú, kövérebb pénisz medve, ő viszont váltig állította, hogy a fia sötét hajú és vézna volt.

  A nő szavait azonban senki nem vette komolyan, mondván, hogy szülés utáni depresszióban szenved, ráadásul a gyász is kínozza, azért nem ismeri fel a gyermekét, mert nem akarja elfogadni erekció során az egyik here felemelkedik tényét. A kisfiú temetésén aztán Reid gyanúja tovább nőtt, ugyanis furcsán könnyűnek találta fia koporsóját.

  A gyanú azóta sem hagyta nyugodni, hiába gondolták őt a környezetében sokan bolondnak, és most, négy évtizeddel később úgy tűnik, hogy valóban neki volt igaza: három évvel ezelőtt sikerült elérnie, hogy exhumálják a koporsót, és törvényszéki orvosszakértő vizsgálja meg a maradványokat.

  erekciós tacskók

  Azaz csak vizsgálta volna meg, ugyanis a koporsó üres volt, a szakértő szerint nem feküdt benne holttest, bomlásnak ugyanis nem volt jele. A vizsgálat óta azonban továbbra sem történt előrelépés az ügyben, így most az exhumálás által szolgáltatott bizonyítékok fényében beperelte a Skót Államügyészséget és a fia temetését szervező céget, a Scotmid Cooperative Funeralst is - az utóbbitól 75 ezer fontot majdnem 30 millió forintot követel.

  Az édesanya egyben azt is követeli, hogy a család kapja vissza a kisfiú maradványait, hogy végre eltemethessék.

  A brit egészségügyi szolgálat NHS korábban felfedte, hogy és között több mint 6 ezer szövetmintát vettek különböző betegek szerveiből - köztük gyermekekből is - Reid úgy véli, hogy a fia is köztük lehet, ugyanis több szülővel együtt az a gyanújuk, hogy engedély nélkül használtak fel gyermeki szerveket a kórházakban. Ezeket a mintákat követeli vissza, hogy végre a családi sírboltban nyugodhasson a fia.

  erekciós tacskók

  A Skót Államügyészség megerősítette a lap kérésére, hogy valóban folyik a nyomozás az ügyben, ám nem kívántak kommentárt fűzni a témához a vizsgálatok miatt.

  A Daily Mail megkereste a skót temetkezési vállalkozást, ahonnan viszont nem érkezett válasz.

  erekciós tacskók