Hozzászólások

Kamasutra erekció

Tartalom

  kamasutra erekció

  Szexpózok és praktikák Hős - szexpóz A hős egy szexpóz, ami több okból is rendkívül népszerű. Mély behatolást tesz lehetővé, amit főleg a kisebb pénisszel rendelkező férfiak kamasutra erekció partnereik fognak értékelni.

  kamasutra erekció

  Szexpóz, ami lehetővé teszi a mély behatolást - Hős Leírás: Ebben a pózban a nő a hátán fekszik, felemelt lábakkal és medencével. A férfi előtte térdel, finoman a nő combjának belső oldalára támaszkodik.

  kamasutra erekció

  Amint már említettük, ez a helyzet valóban mély behatolást tesz lehetővé. Ez annak köszönhető, hogy a hüvely maximálisan "kidududorodik, nagyobb erőfeszítés nélkül is.

  Ezért különösen alkalmas olyan párok számára, ahol a férfi pénisze kisebb méretű. Ezzel szemben, ha a férfinak nagyobb a pénisze, a nőnek ez a pozíció kényelmetlen lehet, és teljes behatolás közben fájdalmat érezhet. Ebben a pózban nagyon könnyű elérni a G-pontot, a pénisz behatolási szögének köszönhetően a hüvelybe.

  kamasutra erekció

  Variánsok: A hős egy olyan szexpóz, ami számos módosítási lehetőséget tesz lehetővé. Nagy előnye, hogy a kezei szabadok maradnak, és például a csikló izgatására is használhatja őket.

  kamasutra erekció

  A nő a mellkasára húzhatja lábait, vagy a férfi vállaira rakhatja őket. Minden változatban egy kicsit más lesz a pénisz behatolási szöge, így csak Önön múlik, mikor és hogyan lesz a leginkább kellemes.

  kamasutra erekció

  Ez a helyzet lehetővé teszi az anális szexet is. Segédeszközök: Ha szeret kísérletezni, akkor próbáljon ki néhány SM eszközt. Az kamasutra erekció kezek vagy a szemmaszk még izgalmasabbá teszik az együttlétet.