Bejelentkezés

Megkínzott pénisz

Az illető saját levágott hímvesszőjét a kezében tartva bóklászott az utcán, közben erősen vérzett, ráadásul nem is volt igazán a tudatánál: amikor rátalált egy helyi lakos, azt állította magáról, hogy Sergiónak hívják és földönkívüli, később pedig, hogy egy Naomi nevű nő.

megkínzott pénisz

A helyi férfi értesítette a rendőrséget, a pórul járt illetőt pedig azonnal kórházba szállították. Az orvosok megállapították, hogy a férfit fojtogatták is, mielőtt megkínozták a férfiasságát.

megkínzott pénisz

A hatóság azon a véleményen van, hogy valamilyen szexjátékban vehetett részt, aminek csúnya vége lett. Azt is vizsgálják, hogy megkínzott pénisz valamilyen mentális zavarban.

Komor Zoltán - A megnyúzott vitorlás

Nem kizárt, hogy a fejében lévő hangok utasították arra, hogy kárt tegyen magában. A férfit végül megműtötték, állapota kielégítő.

megkínzott pénisz

Egy bennfentes szerint egy 32 éves spanyol férfiről van szó, akit jelenleg a pszichiátrián kezelnek. Bár a nyomozás még folyik, egyelőre minden jel arra mutat, hogy saját magát kínozta meg.

megkínzott pénisz

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy az orvosoknak sikerül-e visszailleszteni a levágott darabot. Az eset már csak azért is aggasztó, mert néhány hónappal ezelőtt egy 33 éves férfi a szintén spanyolországi Zaragoza városában sétált az utcán levágott péniszét egy szatyorba rejtve.

megkínzott pénisz