Megvan, mekkora az átlagpénisz mérete - HáziPatika

Optimális péniszméret. Ekkora az ÁTLAGOS és ekkora az IDEÁLIS pénisz

Mekkora egy átlagos pénisz mérete?

Mekkora az ideális?

A méret a lényeg? A statisztikák szerint az átlagos péniszméret és hossz nagyban függ a tulajdonos származásától.

Most Új-Mexikó és Kalifornia egyetemei úgy döntöttek, hogy végre megválaszolják a nagy kérdést, és kiderítik, a csajoknál tényleg a méret a lényeg-e. A kutatás során 3D-nyomtatott erekciókat használtak, hogy megállapítsák a nők nacik alatti preferenciáit. Mind kaliforniai lakosok voltak. Mindnek volt már szexuális kapcsolata, és a kutatás ideje alatt is épp kapcsolatban éltek, sőt nem rég le is feküdtek a pasijukkal. A lányok 33 különböző hímtag-modellt néztek meg: ezek henger alakúak voltak egy kis kupolával a tetején, hogy valamennyire hasonlítsanak a real dealre.

Nemcsak a pletykák szerint, de a statisztika is igazolja, hogy a legnagyobb átlagos pénisz mérettel az Afrikai-kontinens lakosai rendelkeznek.

Közöttük is a szudáni férfiak büszkélkedhetnek a legmagasabb átlaggal, ami a péniszhosszt és a vastagságot illeti.

mit érdemes enni a péniszért

Az átlagos péniszméret alapján második helyen az európai és az észak-amerikai nemzetek állnak. A legtöbb vizsgálat szerint a rangsor végét az ázsiai népek képezik optimális péniszméret - 13 cm közötti átlagos péniszmérettel.

Európában egy as tanulmány alapján az átlagos péniszméret meghaladja a 14 cm-t izgalmi állapotban.

Fontos dolgok

A rangsor elején a franciák állnak, náluk ugyanis ez az érték eléri a 15,5 optimális péniszméret. Magyarország sem marad el sokban a francia mögött, a magyar átlagos pénisz mérete ugyanis aktuális tanulmányok szerint 14,99 cm-re tehető.

pénisznagyobbítás gyakorlatok otthon

Ehhez viszonyítva kis péniszről abban az esetben beszélünk, ha a hímvessző mérete jelentősen eltér az átlagos péniszmérettől. Európában ez az érték 11 - 12 cm között mozog.

Ekkora a profi pornósok pénisze! A tiéd elég nagy lenne?

Mekkora egy átlagos az erekciót csökkentő termékek vastagsága? A pénisz átmérőjére vonatkozóan jelentős különbségek figyelhetőek meg az átlagos péniszméretet illetően.

lehetséges-e erekcióval teherbe esni

A pénisz átmérője "normálisnak", azaz átlagosnak mondható 11 és 14 cm-es vastagság esetén. Itt tehát szélesebb sávban mozognak az átlagos értékek, és a különböző felmérések is azt mutatják, hogy a nők körében a pénisz ideális vastagsága nem  mindenki számára azonos.

Kiderült: ez az ideális péniszméret

A férfiak azonban az ideális péniszméret szempontjából a vastagságot is fontos kritériumnak tartják. A pénisz mérete és hossza Hogyan kell mérni a pénisz méretét és hosszát?

nőknél a csikló felállítása

A pénisz méretének  meghatározása izgalmi állapotban pontatlan, mivel a pénisz hosszát és vastagságát befolyásolja az erekció intenzitása. Ebben az állapotban tehát a pontos péniszméret megállapítása nem lehetséges.

Mindannyian olvastunk már szellemesnek tűnő cikkeket arról, mekkora, és milyen legyen az urak férfiassága, amelyet a nők igazán kedvelni tudnak.

A mérést legkönnyebben egy stabil méterrúddal colstok lehet elvégezni. Ehhez helyezzük a pénisztestet ernyedt állapotban a méterrúdra fontos, hogy a mérőrudat feszesen nyomjuk a medencecsonthozmajd a hüvelyk- és mutatóujj segítségével  nyújtsuk a péniszt amennyire csak lehetséges.

A pénisz erektált állapotban sem lehet hosszabb, mint amennyire ernyedt állapotban nyújtani tudjuk.

  • Ne tedd Minden pénisz egyedi, mint ahogy minden egyéb testrészünk is, és mindegyik forma teljesen rendben van.
  • Ekkora az ÁTLAGOS és ekkora az IDEÁLIS pénisz
  • Az erekció nem stabil
  • Megvan, mekkora az átlagpénisz mérete - HáziPatika
  • Disznó pénisz
  • Ez a tökéletes péniszméret a nők szerint (18+)

Ezzel a módszerrel végzik a pénisz méretének meghatározását az urológusok is. Fontos, hogy a péniszméret meghatározásakor mérjük meg a testsúlyunkat is, hogy a későbbi összehasonlításkor ezt is figyelembe tudjuk venni.

fasz 12 cm-es erekció

Amennyiben ugyanis a mérést követő időszakban megnő a testtömeg, az alhas, illetve az ágyéki területeken akár több centiméteres zsírpárna alakulhat ki, amely meghamisítja, illetve rontja a mérés eredményét.