Pénisz katonák. Pénisz miatt kértek elnézést a katonák

Tartalom

    Kamaszoknak és egy terhes anyának is mutogatta a péniszét egy hivatásos katonatiszt Komárom-Esztergom megyében A vádirat szerint Az elkövető a lehúzott ablakon keresztül az autótól karnyújtásnyira tartózkodó sértetteket megszólította és útbaigazítást kért tőlük, miközben nemi szervét mutatva azon önkielégítő mozdulatokat végzett.

    pénisz katonák az ember merevedésben halt meg

    A katona a mintegy két hónap leforgása pénisz katonák nemi vágyának kielégítése céljából két fiatalkorú, valamint négy felnőtt korú — köztük egy várandós — nő előtt mutogatta magát szeméremsértő módon. A nyomozó ügyészség gyanúsítottként hallgatta ki a katonát, aki a terhére rótt cselekményt bűnösségére is kiterjedően beismerte - közölték.

    A tavaly július 1-től hatályos büntetőeljárási szabályok alapján az ügyészség a vádiratában azt indítványozta, hogy a bíróság tárgyalás mellőzésével, az ügyiratok alapján, büntetővégzés meghozatalára irányuló eljárás keretében, végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztést és — mivel méltatlanná vált rendfokozat viselésére — katonai büntetésként lefokozást szabjon ki a vádlottal szemben.

    pénisz katonák érthetetlen érzések a péniszben