Segítség a férfiaknak - péniszimplantátumok

Pénisz profilban. A téma leírása

pénisz profilban nagyítás pénisz gyakorlatok otthon

A nagyobb nem mindig jobb, legalábbis ezt mondják a Dinky One, egy új randialkalmazás fejlesztői. Az alkalmazás készítői mertek álmodni egy nagyot, azt mondják, hogy a termékük kifejezetten olyan férfiaknak készül, akiket kis szerszámmal áldott meg a sors.

Na meg olyan nőknek, akik ezt keresik. A Dinky One mögött álló csapat szerint az átlagos méretű péniszre több nő bukik, mint a gigaférfiassára, ezért betömnék a többi randiapp által kreált piaci rést, írja a Metro.

Számít a méret?

A készítők arra is fel akarják hívni a figyelmet, hogy rengeteg férfiban vált ki szorongást az, hogy a médiában azt látják, hogy a nők a nagy férfiasságra buknak, pedig a való életben nem így van. A saját felméréseik pénisz profilban a nők kisebb férfiassággal is teljesen meg vannak elégedve, sőt, sokan inkább az pénisz profilban férfiakat keresik, mert ők a méreteik miatt inkább az előjátékra fektetik a hangsúlyt.

pénisz profilban eltávolította a pénisz vénáját

A Dinky One már el is startolt, eddig közel 30 ezren regisztráltak, a tagok közül 27 százalék nő, míg 71 százalék férfi. Az alkalmazás több módon is halad a korral, a regisztráció után összesen 24 nem közül lehet választani, í]y nem csak a heterokat célozzák meg az új appal.

pénisz profilban kenőcsök a pénisz sebeinek gyógyítására

A felületen aztán tilos a meztelen képek közzététele, a szégyenlősebb felhasználók pedig anonim profilt is csinálhatnak.