Nicola holt anális

Dokkoló péniszek

Végre úton egy megfizethető videokártya-dokkoló? Origo A gamer laptopok nem csak rendkívül drágák, de meglehetősen nagyok és nehezek is, relatíve nehezen mozgathatóak. Éppen ezért is már régóta kering az ötlet, hogy asztali számítógépekbe szánt videokártyákat fogadó dokkolókkal feloldható lenne a helyzet: a fogyasztók vehetnének egy olcsóbb és könnyen hordozható notebookot, majd ha játszani támad kedvük, akkor rákapcsolhatnák azt a külső videokártyás dokkolóra.

dokkoló péniszek

Négy USB 3. Mindezek után két nagy probléma vár megoldásra: dokkoló péniszek a Thunderbolt 3 csak a közeljövőben kezd majd el terjedni a megfizethető laptopok piacán, másrészt pedig egyelőre rendkívül drágák a külső dokkolók.

Dokkolás - videók - Bookmark XXX

A Computexen a ZOTAC csendben bejelentette a jelenleg ismeretlen árú, de mindenképp az eddigi legolcsóbbnak ígérkező modellt. Maximum 17 cm hosszú bővítőkártya rögzíthető a dokkolóbaForrás: Tom's Hardware A ZOTAC Thunderbolt 3 External Dock kettő bővítőhelyet foglaló, maximum 17 cm hosszú, külső tápellátást nem igénylő videokártyákat képes fogadni.

dokkoló péniszek

A gyártó valójában egy PCI Express 3. Ezek ugyan nem a legizmosabb grafikus vezérlők, de könnyen köthető kompromisszumok mellett a legújabb big budget játékok is szépen futtahatóak velük.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

dokkoló péniszek