Ma van Máté napja!

Pénisz párzás

Tartalom

  Szerző: Z. A déli simabálnák büszkélkedhetnek a legnagyobb pénisszel a természetben. Hímtagjuk akár a négy métert is elérheti, és ez még nem minden!

  Szeretem a vastag péniszt

  Mindez párosul egy pár, fejenként egy tonnás herével is, ezek közel négy liter spermát raktároznak. Nem semmi, igaz?

  új módszer a pénisz megnagyobbodására

  Egy szerencsés fotós, Mariano Jedrzejewski örökítette meg a nem mindennapi pillanatot, amikor egy nőstény bálna kegyeiért három hím versengett Argentína partjainál, a Valdes-sziget közelében. A képekért kattints ide!

  a férjem erekciója nem hosszú

  Az udvarlás során akár húsz egyed is követhet egyetlen nőstényt a víz felszínén. Ezért lehetséges pénisz párzás jól megfigyelni a rituálét, mert a hímek hatalmas péniszüket kiemelve a vízből próbálják megtermékenyíteni a nőstényt.

  a pénisz és a prosztata masszírozása férfiaknál

  A nőstény bálna eközben háton úszva próbálja távol tartani magától a nemkívánatos hímtagot - míg a domináns egyed péniszét megszerezni igyekszik.

  A bálnák pénisze e körülményes nászhoz igazodva meglehetősen mozgékony.

  szenilis merevedés

  Rengeteg izom felelős azért, hogy ne csak jól manőverezzen, de az alakját is képes legyen változtatni, hogy szinte bármilyen helyzetben eltalálja a tökéletes szöget a behatoláshoz. A megtermékenyítés után egyébként a vemhesség majdnem egy évig tart. Az újszülött borjú körülbelül 4—6 méter hosszú és kilogramm súlyú.

  erekció reggel mit kell tenni

  Életének első évében igen gyorsan nő, körülbelül megkétszerezi méretét.