Prostamol Uno mg lágy kapszula 60x | BENU Online Gyógyszertár

Prosztamol-erekció. Dr. Rózsahegyi József urulógos és andrológus

Mint minden prosztamol-erekció, így ez a gyógyszer is okozhat mellékhatásokat, amelyek azonban nem mindenkinél jelentkeznek.

prosztamol-erekció

Ritka mellékhatás közül legfeljebb 1 beteget érint : ·         Gyomor és emésztőrendszer: gyomortáji kellemetlen diszkomfort érzés, hányinger, hasmenés A Prostamol uno kapszula nem befolyásolja a szexuális teljesítőképességet. Mellékhatások bejelentése Ha Önnél bármilyen mellékhatás jelentkezik, tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét.

prosztamol-erekció

Ez a betegtájékoztatóban fel nem sorolt bármilyen lehetséges mellékhatásra is vonatkozik. A mellékhatásokat közvetlenül a hatóság részére is bejelentheti az V. A prosztamol-erekció bejelentésével Ön is hozzájárulhat ahhoz, hogy minél több információ álljon rendelkezésre a gyógyszer biztonságos alkalmazásával kapcsolatban.

prosztamol-erekció

Hogyan kell a Prostamol uno kapszulát tárolni? A gyógyszer gyermekektől elzárva tartandó! A dobozon feltüntetett lejárati idő Felhasználható: után ne szedje a Prostamol uno kapszulát.

prosztamol-erekció

A lejárati idő az adott hónap utolsó napjára vonatkozik. Ez a gyógyszer nem igényel különleges tárolást. Semmilyen gyógyszert ne dobjon a szennyvízbe vagy a háztartási hulladékba.

prosztamol-erekció

Kérdezze meg gyógyszerészét, hogy mit tegyen a már nem használt gyógyszereivel Ezek az intézkedések elősegítik a környezet védelmét. Kiszerelések: 15 db, ill.

prosztamol-erekció

Nem feltétlenül kerül mindegyik kiszerelés kereskedelmi forgalomba. A forgalomba hozatali engedély jogosultja és a gyártó.

Elmaradó erekció -- ez a legfőbb ok fiatalon és idősebb korban