Az alapok röviden:

Pumpáló pénisz

Sokak fantáziáját izgatja a péniszpumpa, amit a szexboltokban lehet beszerezni, de csak óvatosan szabad használni. A kíváncsi természetű emberek fantáziáját régóta izgatja, hogy mi lehet az a péniszpumpa, amivel a férfiak elérhetik, hogy erekciójuk legyen.

Péniszpumpa

Ez a szexboltokban kapható kellék nem igazi játékszer, hanem megoldás azok számára, akik merevedési zavarral küzdenek. A péniszpumpának több fajtája létezik, de az eredeti modell egy szűk műanyag hengerből, és egy csőből áll, ami a pumpához kapcsolódik.

szivattyú a pénisz megnagyobbodásához

Az utóbbi leginkább egy izzóhoz hasonlít, vagy egy pisztoly markolatához. Ehhez hasonló eszközök a vákuum pumpák, vagy a vákuum erekciós eszközök, amelyeket klinikailag teszteltek, és az orvosoknál találhatóak meg, ugyanis a merevedési problémák kezelésére hozták létre őket.

Pumpa, szívó

A felépítésük ugyanolyan, mint a péniszpumpáé, de biztonságosabban használhatóak annál. A péniszpumpa működése úgy néz ki, hogy a csövet szorosan rá kell illeszteni a péniszre, és szorosan kell tartani a test mellett.

  1. Felpumpálható-e a pénisz? | Hírc-piac.hu
  2. Péniszpumpák | Kapszula Center
  3. Mennyire megnő a pénisz erekcióval
  4. A gyakori merevedés következményei
  5. Mi az a péniszpumpa és mire szolgál? - rc-piac.hu
  6. Milyen termékek szükségesek az erekció fokozásához

Nagyon oda kell arra figyelni, hogy a záródás megfelelő legyen. Ebben nagy segítség nyújt a vízalapú síkosító. A pumpa biztonságos elhelyezése után lehet pumpálni, ami történhet kézi, vagy elektromos módon.

A pumpálás során a csőből levegő szabadul ki, ami vákuumot hoz létre, ennek pedig olyan a hatása, mint amikor vér tolul a péniszbe, tehát létrejön az erekció.

English Péniszpumpa, vákuumos pumpa működése és használati tanácsok A lenti képen a lányok egy péniszpumpával játszanak, de mire is jó ez az eszköz? A péniszpumpa erekció kiváltására vagy annak fokozására szolgáló henger alakú műanyag eszköz, ami maszturbálásra, erekció kiváltására és pénisznövelésre is alkalmas. A hímvesszőre illesztve egy szivattyú működtetésével a pénisz környezetében csökkenthető a légnyomás, miáltal vér tódul a barlangos testekbe, a szerv megnagyobbodását, merevedést idézve elő.

Habár biztos, hogy létrejön az erekció, mégis rejt problémákat magában a péniszpumpa működése. Ilyen gond lehet, hogy az eszköz eltávolítása után, ha nincs eléggé izgatott állapotban a férfi, vagy problémái vannak az erekció megtartásával, akkor az megszűnhet. Hogy a péniszpumpa tartós erekciót okozna, arra nincs bizonyíték, arra viszont van, hogy, ha a vákuum pumpát péniszgyűrűvel együtt alkalmazzák, akkor hatékony megoldást jelent a merevedési zavar kezelésére némelyik férfinál.

A péniszpumpák régen sokkal népszerűbbek voltak, ám a Viagra megjelenése visszaszorította az alkalmazásukat, ráadásul sokan kellemetlennek tartják az ágyban, és megkérdőjelezik a hatását a szexuális aktusra.

Ezt a szexuális segédeszközt sokan pumpáló pénisz más testrészükön is kipróbálják. Vannak, akik a mellbimbón, csiklón, vagy a test bármely érzékeny területén.

A gyártók felismerték, hogy erre igény van, ezért elkezdtek kiegészítőket mellbimbó pumpát, pumpáló pénisz pumpát csomagolni a péniszpumpa mellé.

Gyakori kérdések a péniszpumpákkal kapcsolatban

Ezek a pumpák ugyanazon az elven működnek, tehát a céljuk pumpáló pénisz, hogy vérbőséget idézzenek elő. Sokan a használok közül azt vallják, hogy nem is az eredményt szeretik, hanem magát a pumpálást, és a pumpa eltávolítása utáni kellemes, bizsergető érzést. Fontos tudni, hogy ennek is lehet káros hatása, mint a legtöbb szexuális segédeszköznek. A felhasználók generálhatnak túl nagy vákuumhatást, amely károsodást, súlyosabb esetben szövetkárosodást okozhat, ha nincs mivel levezetni az erekciót.

Milyen Péniszpumpa tipusok vannak!?

A minőségi boltokban kapható pumpák mellé a gyártók figyelmeztetést mellékelnek, amelyen az áll, hogy senki se alkalmazza az eszközt, ha könnyen vérezni kezd, vagy véralvadási zavarral küzd. Akkor is mellőzni kell a pumpa kipróbálását, ha valaki cukorbeteg, vagy valamiféle perifériás érbetegségben szenved. Véralvadásgátló és hasonló gyógyszerek szedése esetén is el kell felejteni a segédeszközt.

latex pénisz gyűrűk

A milyen péniszméret illik a nőkhöz véraláfutást, vagy fájdalmat is okozhat. Ha ezek közül valamelyik jelentkezik, akkor azonnal abba kell hagyni az eszköz használatát, vagy fel kell venni a kapcsolatot egy orvossal! Forrás: napidoktor.

Nagyon kicsi a péniszem